Her kan du høre Lars fra Brøndby Golf Klub fortælle om hvordan han spillede sig fra hcp. 19,1 til 14,7 i løbet af 3-4 måneder efter at han deltog i min træning om det mentale golfspil.

Alle de golfspillere jeg har coachet fortæller, at når de ikke kan slå de gode golfslag de har slået mange gange før, er deres hoved fyldt med forstyrrende tanker som påvirker deres præstationer negativt.

For at du kan forløse dit bedste golfspil og lykkes bedre, må du mestre det mentale golfspil.

Testimonials

Liliefrost Coaching

“Som resultat af at have gennemgået Michaels kursus samt en praktisk træningssession, er jeg nu i en position hvor jeg føler at jeg kan blive til den golfer jeg gerne vil være og opnå mit fulde potentiale. Min karriere har indtil nu været præget af tvivl og frustrationer i og omkring mit spil, her hjælper Michaels coaching mig til at sætte min indre dialog på pause og "quite my mind." Gennem kurset og min videre træning er jeg blevet dus med diverse af Michaels modeller og fokus øvelser, som favner bredt og hjælper i alle aspekter af mit spil. Kurset tillader mig kort sagt til at finde ind til, og forstå, mit naturlige jeg - hvilket giver mig plads til at nyde spillet igen samtidig med at udvikle mig i en competitiv retning"”

Hcp. + 3,4

Liliefrost Coaching

“Jeg har ikke mærket så meget indre ro i de tre år jeg har spillet golf, som jeg gjorde i den session jeg havde med Michael på putting green driving range i Værløse Golfklub - det var helt fantastisk kun at have fokus på putterhovedet og fuld nydelse i hele svinget. Med fokusværktøjerne fra træningen, spillede jeg mig ned i handicap fra 10,5 til 7,5.”

Hcp. 7,5

Liliefrost Coaching

“Jeg har haft stor glæde af at følge Michaels online kursus ”Forløs dit bedste golfspil”. Jeg har absolut fået mere ro i mit hoved ved, at jeg nu er meget bedre til at have fokus på fokus og ikke på en masse andre ting, som fx point, slagretning, tilbagesving osv. osv. tilsammen har det hjulpet mig fra, at jeg var tæt på at droppe at spille golf til, at jeg bare i løbet af 3 uger har genfundet glæden ved golf at spille golf. Jeg har også lige spillet en runde hvor jeg fik 43 point og hvor jeg nød at spille golf.”

Hcp. 34

Liliefrost Coaching

“Et dårligt slag kunne tidligere betyde, at hele runden var ødelagt og at jeg gravede mig ned i et sort hul. Efter at jeg har deltaget i Michaels golf mental træningsforløb har jeg lært, at når jeg er opmærksomt fokuseret igennem hele svinget, er der ikke plads til forstyrrende tanker. Jeg har lært at nyde alle 18 huller - også selv om jeg slår nogle dårlige slag - det har jeg ikke prøvet før. Jeg ved nu hvad jeg kan gøre for at genfinde mit fokus når jeg har mistet det. Jeg har også fået mere overskud til at være social mellem slagene. Tidligere var jeg i førerbolden den ene dag og nr. 20 den næste dag. Siden forløbet for 3 måneder siden er jeg stabilt i top 10 i alle turneringer og jeg har spillet mig ned i handicap fra 12,7 til 7,4. Nu et halv år efter træningen med Michael er jeg blevet udtaget til golflandsholdet. ”

Hcp. 7,4